4 Simpele manieren om uw zaak te laten groeien met Mailchimp.

4 Simpele manieren om uw zaak te laten groeien met MailchimpEmail marketing werkt. Er zijn 3 keer mee emailaccounts dan Twitter en Facebook samengeteld. 92% van online volwassenen gebruiken email en een recente studie heeft aangegeven dat email marketing de 2de meest gebruikte marketing tool is (na websites) die bedrijven gebruiken.Daarom heeft CleanPlanner een integratie met Mailchimp gemaakt, een toonaangevende online email marketing dienst.
In een recent artikel hebben we besproken wat Mailchimp is en hoe de integratie met CleanPlanner werkt. In dit artikel bekijken we vijf manieren om deze integratie te gebruiken om zo uw bedrijf en inkomsten te boosten.

Promoot aanvullende diensten aan bestaande klanten.
Een van de beste manieren om winst te verhogen is door het aanbieden van extra, aanvullende diensten aan uw bestaande klanten. Voorbeelden van deze diensten zijn onder meer onder druk wassen, gootreiniging, serrereiniging, zonnepanelen enzovoort.

Email marketing is een snelle en gemakkelijke manier om uw hele klantenbestand te informeren over welke diensten u aanbiedt en het geeft hen een duidelijke en gemakkelijke manier om contact met u op te nemen voor een offerte of om werk te laten uitvoeren. U kunt uw aanbiedingen gericht en seizoensgebonden maken, bijvoorbeeld door in het voorjaar gootreiniging te promoten.

Zet geannuleerde klanten om
Vaak is het gemakkelijk om aan te nemen dat een geannuleerde klant een voorgoed verloren klant is. Het regelmatig e-mailen van uw geannuleerde klanten is echter een goede manier om hen eraan te herinneren dat u er nog steeds bent en hen de mogelijkheid blijft geven om toch nog contact met u op te nemen, in plaats van met iemand anders. Het zal niet altijd werken, maar het zal u misschien verbazen hoeveel klanten u terug kunt winnen.

Converteer leads
Ooit een offerte gemaakt voor iemand die u maar hoorde niet terug? Heeft u een prijsvraag op uw website ontvangen maar die geen klant is geworden? Email marketing kan een goede manier zijn om ogenschijnlijk doodlopende leads te blijven warm houden.
In plaats van ze te vergeten, houdt het emailen hen op de hoogte, herinnert het hen eraan waar u bent en maakt het voor hen gemakkelijk om contact met u op te nemen als hun behoefte zich ooit weer voordoet, of als een ander glazenwasersbedrijf ze in de steek laat!

Maak reclame voor speciale aanbiedingen
E-mailmarketing fungeert als het perfecte platform om speciale aanbiedingen te promoten, of het nu gaat om een deal voor een bepaalde service die u aanbiedt, of een verwijzingsprogramma dat is ontworpen om u nieuwe klanten te werven. The Social Habit meldde dat 70% van de email lezers emails opent van een bedrijf op zoek naar een deal, korting of kortingsbon. Hoewel speciale aanbiedingen niet iets zijn dat u zou kunnen associëren met glazenwassen, kan het aanbieden ervan een geweldige manier zijn om klanten aan zich te binden en aanvullende diensten aan hen te verkopen.

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!