CleanPlanner Versie 2, nu met routeplanner!

CleanPlanner Versie 2, nu met routeplanner!Wij blijven onze software verbeteren, daarom hebben we nu de dagplanning aangepast zodat u kan werken met een routeplanner.
Stap één: verdeel uw klanten over de juiste dagen. U kan deze eenvoudig verslepen van dag naar dag. Indien er herhalende opdrachten zijn zal CleanPlanner vragen of u alle komende opdrachten wilt verplaatsen of enkel deze.
Heeft u nog enkele opdrachten over en weet u niet goed waar deze in te plannen? Plaats ze in de wachtrij en we kunnen ze later terug ophalen en inplannen.Bepaal de route met de routeplanner.
En in de dagplanning zelf kan u de verschillende opdrachten perfect inplannen in een route. U heeft 2 mogelijkheden: u laat CleanPlanner de route berekenen of de route manueel instellen door te verslepen.Kilometers en pauze
In beide bovenstaande gevallen kan u zelf uw startuur kiezen en eventueel het aantal minuten pauze ingeven. CleanPlanner gaat automatisch de rijtijd en aantal kilometers tussen 2 opdrachten bereken (wel in vogelvlucht en afgerond op 5 minuten) en indien nodig de pauze mee in de rijtijd zetten. Op die manier kan u zonder problemen alles eenvoudig en snel inplannen.

Wachtrij
Indien u opdrachten in de wachtrij heeft gezet, dan komen deze als grijze markers op de routeplanner te staan. Door te klikken kan u deze eenvoudig toevoegen aan de dagplanning waarin u bezig bent. Zo kan u zelf kijken en kiezen bij welke route die opdracht het beste wordt ingepland.

En elke week nog voegen wij nieuwe items toe aan onze software.
Heeft u zelf een idee voor een uitbreiding of aanpassing? Neem gerust contact op: info@cleanplanner.be

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!