Een slimmere, vlottere manier van werken

Bewaar uw gegevens veilig op en organiseer uzelf.

Alle gegevens centraal, veilig en bereikbaar van overal, altijd met gelijk welk toestel. Organiseer uw werk in een gebruiksvriendelijke en duidelijk structuur waar alle informatie proper wordt weergegeven.

Krijg uw planning onder controle en manage uw team.

Werk in een overzichtelijke planning, versleep opdrachten en zie in één oogopslag wat nog moet gebeuren.
Bekijk en controleer uw dagelijkse verdiensten.

Automatiseer de opdrachten en werk slimmer

Instellen en vergeten! Maak één keer aan en laat herhalen wanneer de opdracht is gedaan. Maak op voorhand alle opdrachten aan laat deze elke keer terug komen.

Communiceer met uw klanten en ga voor mobiel

Laat uw klanten handtekenen op een smartphone en stuur heb direct het overzicht van de afgewerkte opdracht met of zonder meerwerken. Achteraf kan u dit met één klik omzetten naar een factuur.

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!

Plan uw succes en laat uw zaak groeien

Verplaats opdrachten en krijg een duidelijk overzicht van uw workload de komende maanden. De rapporten geven je real-time een overzicht en tonen het grotere plaatje om uw zaak vooruit te helpen.

Wordt betaald, bespaar tijd en papierwerk

Monitor uw facturen en stuur eenvoudig rappels wanneer ze overtijd zijn. Zet opdrachten op gefactureerd of betaald en krijg steeds een overzicht van de nog openstaande opdrachten.

Zie er professioneel uit en houd uw boekhouder tevreden

Email of print PDF facturen met uw logo, gegevens en opdrachten erop. Verzend elk kwartaal alle gegevens naar uw boekhouder.

Gemoedsrust en support wanneer u die nodig heeft

Geen risico om gegevens te verliezen of een computer die crasht. Vermijd opdrachten of facturen die zomaar verdwijnen. Hulp van vriendelijke helpdesk wanneer u die nodig heeft, die uw vak begrijpen en u willen laten slagen!

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!