Van starter tot groter bedrijf

Voor eenmanszaken en starters

Perfect als u de eenvoud van alleen werken wilt

Of U al een gevestigde waarde bent of nog maar net begint, CleanPlanner is een ideale oplossing om u te helpen uw zaak efficiënter te beheren.

De omschrijving one-man-show wordt soms beledigend gebruikt, maar er zijn zeker veel positieve kanten aan dit business model. Bijvoorbeeld, veel glazenwassers werken liever alleen om het eenvoudiger is en omdat de kwaliteit van het geleverde werk dan ook meer stabiel is. Veel klanten hebben ook liever een eenmanszaak omdat ze de persoonlijke aanpak willen zonder de extra kosten die een groter bedrijf automatisch wel heeft.

CleanPlanner laat eenmanszaak en starters maximaal gebruik maken van uhn tijd. Ook al ken je al uw klanten en adressen van buiten, in papieren agenda's, spreadsheets aanvullen, handmatig factureren, betalingen opvolgen,... kruipt dagelijks veel tijd.

Zelfs indien u geen ambitie heeft om uw zaken uit te breiden door persooneel of partners, CleanPlanner is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en laat u het beste maken van uw werkdag zodat u meer opdrachten kan afwerken en uw incomen maximaliseren.

Voor grotere en groeiende bedrijven

Ideaal voor het beheer van een groter bedrijf of wanneer u wenst uit te breiden.

Grotere bedrijven of ambitieuze eenmanszaken kunnen zeker profiteren van de mogelijkheid om het dagelijkse beheer en de administratie te vereenvoudigen met CleanPlanner.

Met CleanPlanner beschikken schoonmaakbedrijven over 24/7 toegang tot hun beveiligde gegevens vanop elke smartphone, tablet of pc met internettoegang. Wanneer je de workload moet herverdelen of personeel/partners verschuiven in de planning, dan is dit een fluitje van een cent. En alle medewerkers zien automatisch de nieuw opgesteld planning. Na de opdrachten maak je alle facturen en administratie met een paar klikken aan zonder alles opnieuw in te typen.

Als u plant om in de toekomst contracten binnen te halen, dan zal CleanPlanner u helpen professioneel over te komen en mogelijks het potentieel te ontdekken van een hogere winst die voortkomt uit lucratieve contracten.

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!