Mailchimp integratie met CleanPlanner

Wat is Mailchimp en hoe werkt de integratie met CleanPlanner

Of u nu een van onze klanten bent of niet, u vraagt zich misschien af wat Mailchimp is, wat het te maken heeft met een schoonmaakbedrijf en CleanPlanner, en welke voordelen het biedt.Het volgende artikel zal proberen u enkele antwoorden te geven:

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is een online email marketing dienst. Hiermee kan u gemakkelijk emails versturen in bulk naar delen van w klantenbestand. In tegenstelling to een groepsemail die wordt verstuurd vanuit uw standaard email account, wordt hiermee elke email individueel verstuurd wat betekent dat het persoonlijk geadresseerd kan worden voor elk van uw klanten.
U kan uiteraard ook uw eigen logo en afbeeldingen invoegen. Met als resultaat een meer professionele look, meer persoonlijk gevoel dus ook met meer kans dat hij geopend en gelezen wordt. En u blijft niet raden naar het resultaat, u kan perfect zien wie de email heeft geopend en geklikt op links erin. Met deze informatia kan u dan aan de slag voor opvolgingsemails.

Waarom zou u het moeten gebruiken?

Email marketing is bewezen als een heel effectieve, gemakkelijke en goedkope manier om uw zaak te laten groeien en uw inkomsten te vehogen. Als schoonmaakbedrijf kan u het gebruiken om extra diensten te promoten (zoals bvb. dakgoten schoonmaken, zonnepanelen kuisen,...) bij uw bestaande klanten of mogelijk nieuwe klanten overtuigen om klant te worden.

Is het gemakkelijk te gebruiken?

Ja! Het is heel gemakkelijk om te leren - dat is waarom Mailchimp één van de leading email marketing diensten is en wordt gebruikt door elk type van bedrijf van eenmanszaken tot wereldwijde merken.

Is het gratis?

Als u minder dan 2000 emailadressen hebt en niet meer dan 12000 emails per maand verstuurd (wat meer is dan de meeste kleine tot middelgrote bedrijven) dan ja, het is compleet gratis! Als u meer verstuurd dan dat, dan bestaan er verschillende abonnementen startende van 10 Euro per maand.

Hoe werkt de integratie met CleanPlanner?

Met één klik in uw CleanPlanner account kan u alle klantenemails rechtstreeks importeren naar uw Mailchimp account. Met als resultaat dat u, in een mum van tijd, klaar bent om uw eerste klanten emailcampagne te starten.

Indien u interesse heeft in CleanPlanner en een Mailchimp integratie, u kan ons systeem gratis testen voor 30 dagen, geheel vrijblijvend.

Probeer nu gratis Ervaar zelf de voordelen van CleanPlanner vandaag al, test zelf gratis uit voor 14 dagen!